Mám radost!

05.10.2014 21:48

Mám radost. VITALKA je na světě a tím v Klatovech místo, kde se bude moci chutně a zdravě najíst každý, kdo si uvědomuje, že strava je důležitým pilířem zdravého a tím i šťastného života.

VITALKA, zdrobnělina slova VITALITA, které vyjadřuje životní sílu, životaschopnost, je velmi příhodný název pro místo a záměr, kterým je nabídnout lidem stravu z potravin čistých, kvalitních, zdravých a tím PODPOROVAT  VITALITU  každého, kdo jí bude navštěvovat. Velmi ráda se stávám tímto součástí VITALKY jako poradce a terapeut v oblasti celostní výživy. Na těchto stránkách Vás budu seznamovat se zajímavostmi o našem stravování z celostního pohledu tj. na tělo, mysl, emoce podle přístupu Západu i Východu.

Aktuálně se budete dozvídat, jak které potraviny na nás působí a jak si můžeme díky stravě vylepšit nebo udržet své zdraví. Celoročně pro vás s VITALKOU budeme pořádat kurzy kreativního vaření ve Zdravé kuchyni. Pro zájemce poskytuji individuální konzultace, zejména při doporučené změně stravování kvůli onemocnění, redukci váhy, před otěhotněním, v těhotenství nebo přechodu na jiný stravovací systém. Mým cílem je vyvážit Váš jídelníček podle živin z energetického pohledu a hlavně, aby Vám i po změnách chutnalo a měli jste z vaření i jídla radost…

                                                                                Vladimíra Naušová

                                                                       Ateliér zdravé ženy Klatovy