BaboLetní očista a regenerace v elementu Země 27/8 - 10/9/2022

22.08.2022 07:46
Horko, dusno, déšť, chladno, u nás byly i kroupy...tohle střídání počasí je v babím létě normální. Podle moudrostí východních tradic si to máme užít a hlavně " vytáhnout " paty ven za každého počasí... Můžeme si při tom povšimnout té hojnosti, co pro nás a zvířátka Matka Země (Příroda) urodila. Všeho je hojnost a za to je dobré poděkovat, nasbírat co se dá, něco sníst a něco schovat na " horší časy". Co je dobrého ještě udělat pro své zdraví? O tom je již tradiční Baboletní očista a regenerace, kterou vás letos opět provedu. Co je a bude na ní zajímavého?
1. Věnujeme ji našemu zažívání - podpoříme žaludek a slezinu, když nepracují dobře, těžko se můžeme uzdravit z jakékoli nemoci...
2. Propojíme se s elementem Země v nás i kolem nás, který je zodpovědný za celkovou rovnováhu v našem těle a také správnou výživu všech orgánů..
3. Tato očista je také o regeneraci našeho těla a přípravě na chladnější období, proto se tentokrát dostatečně nasytíme a užijeme si hojnost nejen v jídle a pití!!!
4. Čeká vás spoustu zajímavých receptů vhodných nejen pro Babí léto a blížící se podzim a ani o novinky v očistě mysli nebude nouze.
5. Dozvíte se zajímavé souvislosti týkající se zažívání a elementu Země z Tradiční čínské medicíny a Áyurvédy.
Víc prozrazovat nebudu, ať se máte na co těšit:)
Přihlášky nejlépe hned, začínáme již za týden, tak neváhejte, další Baboletní bude až za rok:)