Vitalka - obchod a zdravá jídelna nově v Klatovech

23.08.2014 16:58

    Milí přátelé, máme pro Vás skvělou zprávu! Sen se stává skutečností a nás velice těší, že již brzy budeme mít možnost pozvat Vás do nového obchodu a jídelny se zdravou výživou. Vitalku pro Vás otevřeme v průběhu září v Domě č. 1 (Vídeňská ulice v Klatovech).

    Jsme přesvědčeni, že to co jíme, značně ovlivňuje naše životy a zdraví. Našim cílem je šířit mezi lidmi zdravé potraviny, vařit hodnotné výživné jídlo a poskytovat možnost kreativního vzdělávání v oblasti výživy.

    Rádi bychom přinesli do Vašeho jídelníčku pestrost a doposud Vámi nevyzkoušené a méně známé potraviny a tím uspokojili každého (vegetariány, vegany, makrobiotiky, příznivce RAW food, ale uvítáme i normální masorády, kteří jen chtějí odlehčit svému trávení), kdo má zájem stravovat se zdravě, upravit svou váhu a zlepšit své zdraví. Na vhodné skladbě jídelníčku se bude podílet výživová poradkyně a terapeutka Vladimíra Naušová.

    Našim přáním je zkombinovat nabídku zboží a potravin tak, aby Vám přinášely VITALITU, energii, zdraví, radost z jídla a lehký žaludek!

Budeme vařit ze surovin v bio kvalitě a od místních farmářů. U surovin, které nelze zajistit z českých zdrojů, budeme dbát na to, aby se jednalo o kvalitní a prověřené produkty.

    Návrh našeho loga, interiéru a vybavení je zatím v přípravě. Jsme ve fázi, kdy zajišťujeme potřebná povolení a děláme úpravy prostor. Proto na nás myslete a držte palce, ať vše běží hladce, abychom Vaši VITALKU mohli brzy otevřít!

    Rádi bychom i Vás poprosili o účast na tomto projektu. Myslíme si, že všeho již bylo vyrobeno dostatek a není nutné kupovat veškeré zařízení nové. Rádi bychom použili a tím i zrecyklovali zařízení, které Vy už nepoužíváte, nebo se Vám jen nehodí.

Pokud budete chtít přispět či podpořit tvorbu Vitalky, budeme rádi za materiální i finanční příspěvky. Ozvěte se nám a domluvíme vše potřebné. Vitalka bude tedy místem, kde může zanechat laskavý otisk každý z Vás.

 

Za Vitalku Vás zdraví a těší se

 

Iva Čeňková – koordinátorka

Václav Kadera – kuchař zdravé kuchyně

Vlaďka Naušová – výživová poradkyně a terapeutka

 

Zde můžete psát...